1986 - 2013

Het eerste radio station waar ze de deur voor me open deden was Magic FM in Wijchen.

Na ongeveer anderhalf jaar werd ik gebeld door ene Rob van Leeuwen die net programma leider was geworden bij contact, een week later zou ik een gesprek met hem hebben maar tot mijn verbazing was het gesprek niet met van Leeuwen maar met iemand die Peter van Vlokhoven hete (het ging snel in die tijd).

In het erg drukke café hoorde ik hem nog net zeggen "aankomende zaterdag vijf zeven", dit waren ook meteen de laatste serieuze worden die ik hem heb horen zeggen.

Na een korte tijd bij contact mocht ik een paar trappen hoger (na de verhuizing van Dukenburg naar de batavierenweg was dat echt zo) iedere dag van 23.00 tot 01.00 bij delta mijn ding doen.

Doordat ik doordeweeks werk kreeg moest ik verhuizen naar de zaterdag en zondag de uren na Peter Stap en voor Berry Hartemink (een groter contrast qua mensen kon ik mij niet voorstellen), tot aan de laatste dag van Delta was dat mijn stekkie.

Vanaf 1990 moest het dan maar legaal bij keizerstad in Elst, ook dat was tot eind 1999 een erg leuke tijd.

Na enige jaren stil gezeten te hebben ging het toch weer kriebelen, en zo kwam ik via Robert Thijssen bij Regio8 (voorheen Optimaal FM) in de achterhoek terecht.

Daar presenteer ik sinds 2005 radio programma's, je kunt mij iedere zaterdagmiddag van 16.00 tot 18.00 uur horen in het Regio8 weekend.

 

Breaking News

Regio8

 

Iedere zaterdag van 16.00 tot 18.00 uur te beluisteren bij Regio8


Klik hier...voor de live stream